Montaj Parchet

parchetar-montaj parchet


Echipa noastra de parchetari profesionisti sunt gata sa vina in sprijinul dumneavoastra!


  • Montam parchet din lemn dublu/triplu stratificat, laminat si din lemn masiv, indiferent de modelul sau design-ul dorit de dumneavoastra.

  • Finisam si paluxam parchet nou sau vechi.

  • Mai mult, oferim servicii de intretinere a parchetului masiv sau stratificat.

  • Se recomanda amplasarea de covorase de protectie atat in zona din exteriorul, cat si interiorul usilor pentru a preveni introducerea in camere a nisipului sau a apei. 

  • In montajul parchetului, un lucru foarte important il reprezinta pregatirea sapei. Sapa este precum fundatia la o casa, iar neglijarea acesteia va duce la o montare incorecta a parchetului si deteriorarea acestuia in timp.

  • O sapa veche, turnata fara sa se fi respectat procedurile de lucru conduce la aparitia fisurilor. Daca acestea nu sunt reparate corespunzator, vor produce efecte nedorite pentru parchetul din lemn, in special cel din lemn masiv, cum ar fi: umezeala in parchet, distante intre rosturi, umflarea parchetului. De asemena, tratarea sapei cu rasina epoxidica este foarte importanta, pentru intarirea suprafetei si a oferi protectie impotriva infiltrarii umezelii in parchet.Afla Mai Multe Sfaturi despre Montarea Parchetului Laminat, Stratificat sau Masiv, Accesand Fotografiile de mai Jos !


  Parchet Stratificat

parchet stratificat

   Parchet Laminat

parchet laminat

     Parchet Masiv

parchet masiv montaj