Reparatii Instalatii Electrice Mesterul Casei
  • Inlocuirea prizelor si a intrerupatoarelor
  • Inlocuirea de lustre, aplice
  • Mici modificari a traseelor electrice prin anularea sau adaugarea acestora

Sfaturi Utile


Toate contactele electrice (prize, intrerupatoare, doze de legatura, tablou electric etc.) trebuie sa fie perfecte. Un contact imperfect duce la supraincalzirea conductorului, cu risc de incendiu.
 
Dimensionarea corecta a conductorului -  In cazul in care conductorul este subdimensionat acesta se supraincalzeste cu risc de incendiu.

*

reparatii interioare instalatii electrice apartamente si birouri

.

Dimensionarea corecta a sigurantelor din tabloul electric - In cazul supradimensionarii, siguranta nu mai protejeaza instalatia, ducand la supraincalzirea conductorului, cu risc de incendiu.

*

reparatii interioare apartamente - instalatii electrice

Un mod simplu de indentificare a unui contact imperfect, este atunci cand priza produce un zgomot asemanator unui bazait, in momentul in care un consumator este conectat la aceasta. In acest caz, consumatorul trebuie deconectat de la priza pana la remedierea situatiei, in caz contrar riscul de incendiu este foarte ridicat.
 
La montarea unui candelabru indiferent de dimensiunile acestuia, trebuie sa ne asiguram ca fixarea acetuia in plafon este asigurata prin suruburi sau holsuruburi cu diblu, cone spanuri, dupa caz. Atarnarea candelabrului de conductorul electric duce la deteriorarea conductorului si prin urmare desprinderea candelabrului, provocand accidente.

Reparatii Interioare

zugrav-reparatii interioare


Echipa noastra de profesionisti vine in sprijinul dumeavoastra ! 


Persoane Fizice

Apartamente

Case


Persoane Juridice

Pensiuni

Hoteluri

              Birouri              

Alte Spatii Comerciale

Toate Fotografiile Au Fost Realizate la Lucrarile Efectuate de Noi !